Summer Body Challenge -Kiválasztás

Summer Body Challenge -Kiválasztás

Nyári kihívásunkhoz kiválasztottuk azt az 5 embert, akik 6 héten keresztül heti 3 edzésen személyi edző segítségével alakulhatnak át.

Ismerjétek meg őket egy kicsit jobban:

Első választottunk Budai Etelka, aki 39 éves és két gyermek édesanyja. Felesleges kilóit szeretné leadni és óriási motivációt adna neki a féléves bérlet.

Horváth Rea szuper motivációs levelet írt, így egyből meggyőzött minket. Ő a kilók leadása mellett, hiteles tudást szeretne szerezni a megfelelő táplálkozásról és a sportról és szeretné teljesen új alapokra helyezni az egészségét.

Hegedűs Szilvia szeretné jobban érezni magát a bőrében és jobban odafigyelni az egészségére. Magának szeretné bebizonyítani, hogy képes megdolgozni a kitűzött célokért.

Keresztes Dóra idén tölti be a 40. születésnapját és szeretne a lehető legjobb formába kerülni és kihozna magából a legtöbbet, mi pedig ebben segíteni fogunk!

Utolsó résztvevőnk Lestány Réka Lilla, aki gyerek kora óta küzd a súlyával. A kihívástól azt várja, hogy visszanyerje a motivációját a mozgáshoz, segítse formába hozni magát és egy egész életen át tartható életmódváltásra ösztönözze.

Együtt megcsináljuk és elérjük a célokat!

Nagyon szépen köszönjük a rengeteg jelentkezést, akiket most nem választottunk ki, ne csüggedjetek, gyertek termünkbe edzeni, ahol bátran számíthattok személyi edzőinkre!

további tartalomért iratkozz fel!