Sas Péter

Sas Péter

A sport gyerekkorom óta szerves része az életemnek, mind a mai napig. A korai sportvilág megismerésével tudatosan alakítottam az életemet, minden napjaimat és tanulmányaimat, hogy egyszer majd átadhassam az embereknek a tudásomat és tapasztalataimat e téren.

Szeretném megmutatni nekik a mozgás örömét és a legfontosabb, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, hiszen a test megfelelő karbantartását fontosnak tartom a mai rohanó világban. Sokat köszönhetek a sportnak, mely megtanított rendszert kiépíteni az életemben. Fegyelemre, alkalmazkodásra, küzdésre és kitartásra nevelt, amit kamatoztatni tudok nem csak a sportban, hanem az élet számos területén.

Jelenleg a thai-boksz az, amely során ki tudok teljesedni. A küzdő sport is, mint minden sport komoly felkészülést, odafigyelést és kitartást igényel, amihez elengedhetetlen az edzőtermi munka is. Edzéseim a zsírégetés, az izomépítés, a funkcionális edzés és az egyéni igények maximális figyelembevételével épülnek fel az egészségtudatos életmód jegyében. A sok kitartó munka meghozza a várt eredményt.

Képzések, amelyen részt vettem:

  • Eszterházy Károly Főiskola, Tanári Mesterszak
  • Weider Professional Fittnes Trainer Budapest, Funkcionális Trainer
  • International Wellness Institute, Személyi edző
  • Eszterházy Károly Főiskola, Testnevelő tanár
  • Eötvös József Középiskola, Gimnáziumi Érettségi Bizonyítvány

A sikerhez két dolog kell: Az első hogy képesek legyünk elindulni, a másik pedig az, hogy képesek legyünk kitartóan folytatni, amit elkezdtünk Fordulj hozzám bizalommal, segítek elérni a célodat!

Telefonszám: 0670-429-1606

Email cím: ssp.trainer@gmail.com

Facebook