Szolgáltatásaink

Finn szauna

Alapvetően a szauna használata lazít, meghűléses betegségek kezelésére kiváló, és nem utolsósorban hatékonyan alkalmazhatjuk allergiás problémák kezelésére, ekcémás bőr állapotának javítására és visszatérő gyulladásos panaszoknál is nagyon hatékony segítség lehet a szauna rendszeres használata. A magas hőfoknak köszönhetően a szauna izzaszt, tehát elősegíti a méreganyagok természetes úton történő távozását, emellett oldja a stresszt.

  • A szauna immunerősítő, érregeneráló hatású,  használatával proofreading online javíthatunk testünk anyagcsere folyamatain.
  • Használatával fokozódik a szervezet vérellátása, erősödik szervezetünk öngyógyító tevékenysége. Fokozódik a belső elválasztású mirigyek működése, ezáltal intenzíven izzadunk  és a bőrön át távoznak a salakanyagok, a melegben kitágult pórusokon keresztül.
  • Javítja a vérkeringést és edzi a szívet. Éppen ezért nagyon vigyázniuk kell azoknak, akik valamilyen vérkeringési vagy szívproblémában szenvednek, hiszen az igénybevétel túl nagy is lehet számukra a szaunában. A kórokozók a száraz forró levegő hatására elpusztulnak az egész szauna helyiségben. Igazán akkor használjuk ki a szauna összes jótékony hatását, ha utána, ill. közben hideg fürdőt iktatunk be, a hőfok változása edzi a bőrt, testünket, szellemünket, idegrendszerünket.
  •  A szaunába mindig saját papuccsal és törölközővel kell belépni. Különös tekintettel azokra a szaunákra, ahová csak meztelenül léphetünk be. Tehát ez az edző hatás nagyon hatékony, de komolyabb szívbetegségeknél, epilepsziánál kerülendő és veszélyes.
  • Hogyan szaunázzunk?
    A szaunázásnak nincsenek szigorú szabályai – mindenkinek annyi időt érdemes eltölteni a kabinban, amennyi jólesik. Ha rendszeresen szaunázunk, egyre hosszabb és hosszabb időt leszünk képesek eltölteni a forróságban, ezzel is fokozva a pozitív hatásokat. A legjobb, ha meztelenül szaunázunk, vagy valamilyen természetes anyagba (pl. törölköző, lepedő) tekerve. Mivel az izzadás enyhe viszketést vált ki, ezért érdemes magunkkal vinnünk egy dörzsit, hogy azzal “vakarózzunk”. Ebből is válasszunk lehetőleg természeteset (pl. luffa). Ha már egy ideje bent ülünk a kabinban, és úgy érezzük, le kell hűtenünk testünket, irány a jégkút! Általában a szaunák mellett találhatunk egy zuhanyt. Akármelyik módot választjuk, a essay write lényeg, hogy lehűtsük testünket. Az extra hideg az extra forró után nagyon pezsdítően hat! Mikor már kellőképpen lehűltünk, visszaülhetünk a szaunakabinba a következő körre. Addig ismételjük ezt így, amíg jólesik.

 

Jégkút

A wellness érzéshez nemcsak a meleg gőzfürdő és szauna tartozik, hanem élénkíthetjük testünket hideg-jeges felfrissüléssel is.
A hirtelen hőmérsékletváltozás kifejezetten pozitívan hat szervezetünkre. A kötőszövetek kitágulnak, majd összehúzódnak, ami nagyon pozitívan hat mind bőrünkre, mint vérkeringésünkre.

essay writing service writing essay write my college essay write my essay online academic essay writer essay editors instant essay writer english essay write my essay for me essay writing service australia essay help writing a college essay dissertation writing essay paper write my essay for me australia help write my essay english grammar essay writing buy essay online
online store hosting comparison ecommerce platform services ecommerce platform solution ecommerce platforms ecommerce platforms 2015 ecommerce platforms 2016 ecommerce platforms canada ecommerce platforms comparison ecommerce platforms comparison 2015 ecommerce platforms comparison 2016

Facebook