Adatkezelési tájékoztató pályázó részére

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelő: GET FIT Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Munkáltató)

Adatkezelő székhelye: 2234 Maglód, Homoród utca 3/1.

Adatkezelő fióktelepe: 1032 Budapest, Bécsi út 154.

Adatkezelő e-mail címe: skyfitnessbygetfit@gmail.com

Adatkezelő telefonszáma: +36304590861

Adatkezelő részéről az adatkezelés során a kapcsolattartásra kijelölt személy: Mokos Anna

A pályázati jelentkezés célja, hogy szerződést kössünk egymással, ezért a személyes adatok következő csoportjait kezeljük az itt írott célból és ideig.

1. A szerződés megkötéséhez

A pályázó neve, születési helye, ideje és e-mail címe vagy mobil telefonszáma valamint lakcíme; a pályázathoz az önéletrajzot esetleg a munkakörtől függően motivációs levelet kell csatolni. A lakcím és a motivációs levél kivételével ezeknek az adatoknak a hiányában nem kötünk szerződést, mert nem tudunk azonosítani, és a pályázati eljárást nem tudjuk lefolytatni. A személyes interjún feljegyzés készülhet rólad, amely a kérdésekre adott válaszaidat tartalmazza, a szerződés megkötéséhez a végzettségedet és képzettségedet ellenőrizzük az okmánymásolatokkal. Rajtad kívül harmadik személytől nem szerzünk be adatot a pályázati eljárás során, kivéve, ha referenciát adsz meg, és kifejezetten hozzájárulsz a referencia nyújtójának a megkereséséhez. A referencia nyújtása nem kötelező, a hozzájárulásodon és adatszolgátatásodon alapul, és a hiánya nem akadály, a végzettség és képzettség igazolásának hiánya a szerződéskötés akadálya. Szerződéskötés előtt adatkezelési szabályzatot adunk át, amely tartalmazza a szerződés során a teljes adatkezelési folyamatot.

2. Adatkezelés időtartama

A pályázat időtartama alatt, és a kiválasztott személy munkába lépésétől számított legfeljebb 90 napig kezeljük a többi pályázó adatait. A kiválasztott és szerződést kötő személy adatait a munkaviszony tartama alatt és azt követően az igényérvényesítés elévüléséig kezeljük. Ezt követően a papír alapon küldötteket megsemmisítjük, a többi adatot töröljük.

3. Jogaid

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az adataidhoz hozzáférési jogod van. Az egyes adatok kezeléséhez adott jogosultságot visszavonhatod, adataid törlését kérheted, azonban a szerződés megkötéséhez külön ekként megjelölt adatkezelési jogok visszavonása azt eredményezi, hogy nem tudsz szerződést kötni . Kérheted adataidnak a helyesbítését! Ha vita van közöttünk az adatkezelésre, akkor kérheted a korlátozást is.

4. Jogorvoslati jogod

Kérjük, hogy minden esetben elsődlegesen a kapcsolattartásra kijelölt személyhez fordulj, mert ez a kollegánk tud hatékonyan segíteni, a rá irányadó válaszadási határidő 30 nap. Ha azonban a probléma nem oldódik meg a közreműködésével, és nem vagy elégedett a válasszal, abban az esetben a következő szervekhez fordulhatsz:

1. NAIH: posta cím: 1530 Budapest, Pf.: 5. cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, Telefon: +36 (1) 391-1400, Fax: +36 (1) 391-1410, E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

2. Bíróság: A Pályázó lakóhelye szerint illetékes Törvényszék

Facebook